Επεξεργασία

Οι προδιαγραφές που ακολουθούμε στην κατασκευή των μηχανημάτων μας τα καθιστούν ικανά να επιτυγχάνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επεξεργάζονται τις πρώτες ύλες έτσι , ώστε να διατηρούν τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε.

Συσκευασία

Διαθέτουμε μηχανές οι οποίες συσκευάζουν τα προϊόντα με τον πιο γρήγορο τρόπο , υγιεινά και με ασφάλεια με προδιαγραφές CE , χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες και πρωτότυπες μεθόδους.

Τυποποίηση

Ακολουθώντας τα διεθνή στάνταρτ δημιουργούμε μηχανήματα τα οποία κατασκευάζονται με ειδικά πρότυπα ώστε στη συνέχεια να επιτυγχάνεται η παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων , με παράλληλη μείωση του κόστους παραγωγής.

Εμφιάλωση

Δημιουργούμε , χρησιμοποιώντας για κάθε είδος προϊόντος τις συνθήκες εκείνες οι οποίες θα το διατηρήσουν αναλλοίωτο. Κατασκευάζουμε μηχανήματα τα οποία βάζουν σε μπουκάλι κάθε είδος υγρού, παχύρευστο ή μη.

Papapack , μηχανήματα επεξεργασιας , συσκευασίας , τυποποίησης.

Πελάτες - Λάδι

KRETA FOODS

ΚΑΡΓΑΚΗΣ

ΑΛΕΞΑΚΗΣ

ΑΝΩΣΚΕΛΗ

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ

ΣΥΝ/ΜΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ ΘΑΣΟΥ

ΕΛΛΑΙΟΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΕΝΩΣΗ ΠΕΖΩΝ

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ

ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ

ΞΥΛΟΥΡΗΣ

ΠΑΝΤΙΣΚΟΣ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

ΣΥΝ/ΜΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ

IBS

ΦΟΡΚΟΣ

ΧΑΛΚΙΔΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ

ΣΥΝ/ΜΟΣ ΡΑΧΩΝΙΟΥ

ΚΑΤΡΑΚΑΖΑΣ

ΤΖΑΝΑΚΗΣ ΑΕ

Πελάτες

 
 
Home Πελάτες Πελάτες - Λάδι

Συνδεθείτε μαζί μας

Επικοινωνία

Τηλ: 2310 795277, Fax: 2310 797337
ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης / Σίνδος
Τ. Κ.: 57022, Τ.Θ.: 1250
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε μας στον χάρτη

googlemap