Επεξεργασία

Οι προδιαγραφές που ακολουθούμε στην κατασκευή των μηχανημάτων μας τα καθιστούν ικανά να επιτυγχάνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επεξεργάζονται τις πρώτες ύλες έτσι , ώστε να διατηρούν τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε.

Συσκευασία

Διαθέτουμε μηχανές οι οποίες συσκευάζουν τα προϊόντα με τον πιο γρήγορο τρόπο , υγιεινά και με ασφάλεια με προδιαγραφές CE , χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες και πρωτότυπες μεθόδους.

Τυποποίηση

Ακολουθώντας τα διεθνή στάνταρτ δημιουργούμε μηχανήματα τα οποία κατασκευάζονται με ειδικά πρότυπα ώστε στη συνέχεια να επιτυγχάνεται η παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων , με παράλληλη μείωση του κόστους παραγωγής.

Εμφιάλωση

Δημιουργούμε , χρησιμοποιώντας για κάθε είδος προϊόντος τις συνθήκες εκείνες οι οποίες θα το διατηρήσουν αναλλοίωτο. Κατασκευάζουμε μηχανήματα τα οποία βάζουν σε μπουκάλι κάθε είδος υγρού, παχύρευστο ή μη.

Papapack , μηχανήματα επεξεργασιας , συσκευασίας , τυποποίησης.

ΚΑΘΕΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΡΕΥΣΤΩΝ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ

ΚΑΘΕΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ  ΜΗΧΑΝΗ  ΡΕΥΣΤΩΝ  ΟΠΩΣ  ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ - ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ - ΜΕΛΙΣΣΟΤΡΟΦΗ  ΚΛΠ  ΣΕ  ΣΑΚΟΥΛΑ. 

Η  ΜΗΧΑΝΗ  ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ  ΤΗΝ  ΣΑΚΟΥΛΑ  ΑΠΟ  ΦΙΛΜ ΚΑΙ  ΚΑΤΟΠΙΝ  ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ  ΓΕΜΙΖΕΙ  ΤΗ  ΣΑΚΟΥΛΑ  ΣΕ  ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ :  1200 Χ 1800 Χ 2500 ΜΜ

Η  ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ  ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ  ΑΠΟ  ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ  ΧΑΛΥΒΑ.

ΓΕΜΙΖΕΙ  ΑΠΟ  250  ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ  ΕΩΣ  1 ΛΙΤΡΟ ΚΑΙ Η  ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ  ΕΙΝΑΙ  800   ΤΕΜ  ΤΗΝ  ΩΡΑ


P2110049

Πελάτες

 
 
Home Μεταχειρισμένα ΚΑΘΕΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΡΕΥΣΤΩΝ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ

Συνδεθείτε μαζί μας

Επικοινωνία

Τηλ: 2310 795277, Fax: 2310 797337
ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης / Σίνδος
Τ. Κ.: 57022, Τ.Θ.: 1250
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε μας στον χάρτη

googlemap